10.10.05

 

Sihteerinpalsta – Lisenssi hämmästyttää ja kummastuttaa

##Julkaistu Siperianhuskylehdessä 3/2005##

Vuosikokouksessa tehty päätös lisenssin käyttöönotosta puhuttaa edelleen osaa jäsenistöä. Uutena aktiivina en voi kuin hämmästellä demokratiaa. Minusta kun asiasta päätetään, niin sen jälkeen mennään siihen suuntaan ja pulinat pois.

Itse olen lunastanut lisenssin muistaakseni kolmena vuonna ja niistä kahtena viimeisenä olen jopa osallistunut kilpailuihin. En hankkinut lisenssiä pakosta vaan halusta olla mukana toiminnassa ja osallistua yhteisiin hankkeisiin. Ja tietenkin saadakseni itselleni hieman vakuutusturvaa mahdollisten onnettomien sattumien vuoksi. Kukaan ei varmaan pidä rekikoirahommaa täysin riskittömänä puuhasteluna. Tämmöiselle veikolla voin tarjota unohtumattomia elämyksiä maastopyörän päällä, kun keulalla menee kolme koiraa täysillä alamäessä.

Lisenssi on voimassa aina marraskuun alusta seuraavan vuoden marraskuuhun - siis rekikoirakauden. Toisaalla tässä lehdessä on ohjeet lisenssin hankkimiseksi. Lisenssiä ei tarvita SHSn kolmen koiran luokan kisoissa. Lisenssin vuodelle 2005 on lunastanut 52 SHSn jäsentä.

Jatkossa on edelleen mahdollista osallistua kilpailukokeeseen ilman lisenssiä, tällöin kokeeseen osallistuva suorittaa kilpailukokeen varsinaisen kilpailun ulkopuolella.

Kimmo H




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?