23.4.06

 

Sihteeripalsta

##Julkaistu Siperianhuskylehdessä 1/2006##

Sain tuoreena sihteerinä opastuksena, että tällä palstalla tulisi tuoda hallituksen kokouksen päätöksiä esiin. Hallitus piti edellisen kokouksen Triathlonin yhteydessä.

Tämän vuoden erikoisnäyttely pidetään Kittilässä. Samassa yhteydessä pidetään myös käyttökoe, joten pohjoisen koirille tarjoutuu hyvä mahdollisuus osallistua kokeeseen.

Ensi vuoden erikoisnäyttelyn suunnittelu on kovassa vauhdissa. Tuomariksi ollaan valitsemassa Vincent Buoniello (Fortsalonga's kennel, USA). Hän on ilmoittanut kiinnostuksensa tulla arvostelemaan SHS:n 40-vuotisjuhlavuoden erikoisnäyttelyyn. Buoniello on arvostellut aiemmin Suomessa 80-luvulla erikoisnäyttelyssä ja on ollut mukana mm. SEPP-testin kehittämisessä ja siperianhuskyn epävirallisen rinnakkaisrotumääritelmän laadinnassa. Erikoisnäyttely pidetään Rautavaaran Metsäkartanolla 8.-9.9.2007.

Siperianhuskyn suosio on kasvussa. Jalostustoimikunta tiedotti hallitukselle, että viime vuonna siperianhuskypentuja on rekisteröity enemmän kuin koskaan.

Juha Hyvönen piipahti kokouksen päätteeksi tuomassa hallitukselle lisätietoa turvallisuusasioista. Käydyn vilkkaan keskustelun päätteeksi todettiin, että kaikkea ei olla vielä turvallisuuden edestä tehty. Jatkossa hallitus valmistelee uusia käytäntöjä turvallisuusasioiden huomioimiseksi SHS:n järjestämissä ja sen vastuulla olevissa tapahtumissa.

Kimmo H




<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?